Kontor til leje

Leder du efter et kontor til leje? Så bør du overveje at et kontor i et kontorhotel.

Der er store fordele ved at leje kontor i et kontorhotel, som gør det meget fordelagtigt i forhold til traditionelle erhvervslejemål:

  • Et kontor kan lejes fra 1 måned til mange år og tilpasses fra 1 til 100 personer. Således undgår du lange lejekontrakter og har mulighed for at flytte ind og ud med kort varsel, samtidig med at det hurtigt og nemt at udvide dit kontor til flere medarbejdere når virksomheden vokser.

  • Der er ikke brug for nogen ekstra investeringer for at flytte ind i et kontor i et kontorhotel. Kontorhotellet har allerede afholdt alle nødvendige investeringer i IT, mødelokaler, telefonsystemer, møblering, receptionsområde, kopi- og faxmaskiner osv. Der er altså ingen startomkostninger ved at flytte ind i dine nye kontorer.

  • Du har én fast kendt månedlig omkostning, der omfatter udgifterne til drift af kontor. Der er ingen risiko for uforudsete udgifter og sammenholdt med normale erhvervslejemål, kan der spares mellem 15 og 35 % af de samlede omkostninger til dit kontor.

Find kontor til leje her

Leder du efter et kontor til leje kan du med fordel tage et kig på vores kontorhoteller i hele Danmark. Klik på et link nedenfor for at komme videre i søgningen efter dit nye kontor:

Bliv udlejer nu
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med det samme og opretter dig som udlejer.

Så nemt bliver du udlejer:

Registrer dine kontorlokaler

Bliv oprettet som udlejer

Opret annonce

Modtag potentielle lejer

 

 

Find kontor nu:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem af:

Kontorfaellesskaber.dk støtter:

Om os

Kontorfællesskaber.dk er Danmark´s førende portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber. Kontorfællesskaber.dk og MatchOffice assisterede sidste år flere end 1.800 virksomheder med at finde et kontor. 

Læs mere om Kontorfællesskaber.dk

Kontorhoteller anbefaler

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Kontorfællesskaber.dk. Deres kundeemner er af høj kvalitet, og de har introduceret os til mange nye lejere.

Anders Andersen, Ordnung

 

Det siger brugerne

"Den store fordel ved hjemmesiden var én samlet side, hvor jeg kunne søge kontorfællesskaber i flere forskellige byer, og samtidig gøre det nemt og overskueligt."

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice ApS • Æbeløgade 4 • 2100 København • CVR: 31627877 • 39 45 85 58 • info@remove-this.matchoffice.com