Kontorlejemål

Står du overfor at skulle finde nye kontorlejemål for din virksomhed? I så fald bør du overveje et kontorlejemål i et kontorhotel.

Her på siden kan du få overblik over samtlige kontorhoteller i Danmark.

Hvad er forskellen på et tradionelt kontorlejemål og et kontorhotel?

De to største forskelle er fleksibiliteten i lejevilkårene og de faste månedlige omkostninger.

Lejekontrakten er meget fleksibel i et kontorhotel: Et kontorlejemål kan lejes fra én måned til mange år og tilpasses fra 1 til 100 personer. Således har du mulighed for at flytte ind og ud med kort varsel, samtidig med at det hurtigt og nemt at udvide kontorlejemålet til flere medarbejdere når virksomheden vokser.

Samtidig har du en fast kendt månedlig omkostning, der omfatter de fleste udgifter til kontorhold. Der er ingen risiko for uforudsete udgifter. Sammenholdt med normale kontorlejemål, kan der spares mellem 15 og 35 % af de samlede omkostninger.

Find dit nye kontorlejemål her

På Kontorfællesskaber.dk kan du finde kontorer til udlejning i kontorhoteller i hele Danmark. Brug søgebaren nedenfor og vælg en by eller område for at finde kontor til udlejning.

Bliv udlejer nu
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med det samme og opretter dig som udlejer.

Så nemt bliver du udlejer:

Registrer dine kontorlokaler

Bliv oprettet som udlejer

Opret annonce

Modtag potentielle lejer

 

 

Find kontor nu:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem af:

Kontorfaellesskaber.dk støtter:

Om os

Kontorfællesskaber.dk er Danmark´s førende portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber. Kontorfællesskaber.dk og MatchOffice assisterede sidste år flere end 1.800 virksomheder med at finde et kontor. 

Læs mere om Kontorfællesskaber.dk

Kontorhoteller anbefaler

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Kontorfællesskaber.dk. Deres kundeemner er af høj kvalitet, og de har introduceret os til mange nye lejere.

Anders Andersen, Ordnung

 

Det siger brugerne

"Den store fordel ved hjemmesiden var én samlet side, hvor jeg kunne søge kontorfællesskaber i flere forskellige byer, og samtidig gøre det nemt og overskueligt."

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice ApS • Æbeløgade 4 • 2100 København • CVR: 31627877 • 39 45 85 58 • info@remove-this.matchoffice.com