Udlejning af kontor

Leder du efter kontor udlejning? Så bør du overveje et kontor i et kontorfællesskab.

Udlejning af kontor i et kontorhotel eller i et kontorfællesskab gør hverdagen lettere. Med denne hjemmeside er det endda blevet helt enkelt at finde og sammenligne de mange muligheder, der er for at leje kontor i Danmark og i udlandet. Find de interessante kontorer i databasen og få øjeblikkeligt tilsendt detaljer om udlejning pr. e-mail.

Kontor udlejning for nystartede virksomheder

Med kontor i et kontorfællesskab undgår den nystartede virksomhed at drukne i uforudsete udgifter og administrative opgaver, der ikke direkte har med virksomhedens drift at gøre. [Læs mere]

Kontor udlejning for etablerede virksomheder

Etablerede virksomheder benytter i høj grad et serviceret kontor i forbindelse med projekter af begrænset varighed eller til udenlandske lokalkontorer. Her kan virksomheden få opfyldt særlige behov, der ikke kan dækkes ved at leje et traditionelt erhvervslejemål. [Læs mere]

Udlejning af kontor - Find det her

På Kontorfællesskaber.dk kan du finde kontorer til udlejning i kontorhoteller i hele Danmark. Brug søgebaren nedenfor og vælg en by eller område for at finde kontor til udlejning.

Bliv udlejer nu
Udfyld formularen, så kontakter vi dig med det samme og opretter dig som udlejer.

Så nemt bliver du udlejer:

Registrer dine kontorlokaler

Bliv oprettet som udlejer

Opret annonce

Modtag potentielle lejer

 

 

Find kontor nu:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem af:

Kontorfaellesskaber.dk støtter:

Om os

Kontorfællesskaber.dk er Danmark´s førende portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber. Kontorfællesskaber.dk og MatchOffice assisterede sidste år flere end 1.800 virksomheder med at finde et kontor. 

Læs mere om Kontorfællesskaber.dk

Kontorhoteller anbefaler

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Kontorfællesskaber.dk. Deres kundeemner er af høj kvalitet, og de har introduceret os til mange nye lejere.

Anders Andersen, Ordnung

 

Det siger brugerne

"Den store fordel ved hjemmesiden var én samlet side, hvor jeg kunne søge kontorfællesskaber i flere forskellige byer, og samtidig gøre det nemt og overskueligt."

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice ApS • Æbeløgade 4 • 2100 København • CVR: 31627877 • 39 45 85 58 • info@remove-this.matchoffice.com