Find kontorhotel og kontorlokaler i Danmark

Oversigten nedenfor giver overblik over områder og byer med ledige kontorlokaler og kontorhoteller i Danmark.
På Kontorfællesskaber.dk er det nemt og gratis at finde et kontor til leje i Danmark. Klik på de enkelte områder eller byer for at se en liste over ledige kontorer. Som alternativ kan du bruge kortet til at finde dine kontorlokaler.

Så nemt finder du kontor:

Søg efter by eller område 

Udvælg kontor 

Få tilsendt info om lejemålet 

 

 

Virtuelt kontor:

Læs mere om Virtuelt kontor

Find kontor nu:
eller

Vælg et kontorfælleskab i Danmark

Der er meget besvær og mange penge at spare ved at vælge et kontorhotel i Danmark i stedet for et almindeligt kontor til leje. Når du vælger et kontorfællesskab eller et kontorhotel i Danmark, får du nemlig en komplet ”pakkeløsning” der inkluderer husleje, skatter, møbler, lys, varme, aircondition, bredbånd, vedligeholdelse, receptionsservice, rengøring, sikkerhedsforanstaltninger, diverse forsikringer, adgang til køkken og toiletfaciliteter.

Bedste priser på kontorhoteller i Danmark

For en fast månedlig pris får du adgang til det hele. Som standard afregnes der pr. skrivebord/arbejdsplads, der lejes i kontorhotellet i Danmark. Ofte er adgang til mødelokaler og kopimaskiner indregnet i den faste pris. Hvis ikke det er tilfældet, bliver disse services afregnet separat efter forbrug. Så, ud over at spare penge, vil du også spare administrativt besvær, da udlejer styrer alt det praktiske. Du kan fokusere 100% på din forretning, da du bliver fri for at tænke på driften af kontorlokalerne.

CO2 neutral hjemmeside

Medlem af:

Kontorfaellesskaber.dk støtter:

Om os

Kontorfællesskaber.dk er Danmark´s førende portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber. Kontorfællesskaber.dk og MatchOffice assisterede sidste år flere end 1.800 virksomheder med at finde et kontor. 

Læs mere om Kontorfællesskaber.dk

Kontorhoteller anbefaler

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Kontorfællesskaber.dk. Deres kundeemner er af høj kvalitet, og de har introduceret os til mange nye lejere.

Anders Andersen, Ordnung

 

Det siger brugerne

"Den store fordel ved hjemmesiden var én samlet side, hvor jeg kunne søge kontorfællesskaber i flere forskellige byer, og samtidig gøre det nemt og overskueligt."

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice ApS • Æbeløgade 4 • 2100 København • CVR: 31627877 • 39 45 85 58 • info@remove-this.matchoffice.com