Kontor Nr.: 4564
Kontor: 10 til 30 m²
Mødelokaler: 4 til 16 personer

I dette moderne og kreative kontorfællesskab med plads til 40 arbejdspladser får du en central placering midt i Odense. Det er især en god løsning til mindre virksomheder, som har brug for en velordnet og der ønsker en fleksibel kontorløsning. Kontorfællesskabet udlejer pladser i et indbydende, lyst og åbent kontorlandskab. Grafikere, webdesignere/programmører , tekstforfattere eller andre kreative fag passer godt ind sammen med de nuværende lejere i kontorfællesskabet. Lejerne har fri og gratis adgang til kontorfællesskabets services og faciliteter, så som trådløst internet, rengøring, mødelokaler, EL, tagterrasse, fællesområder, alarmsystem og 24 timers adgang. Kontorfællesskabet har tre mødelokaler, som er udstyret med storskærm eller projektor. Der er adgang til kopi/fax, serverhosting i serverrum med køl, UPS og frokostordning i kantinen mod betaling.

Få information og priser

Klik på "Få information og priser" og modtag
informationer af dette kontorhotel. Servicen er gratis.

Faciliteter og services

Alarmsystem Mødelokaler WIFI
Business Lounge Parkering Åbent 24/7
IT-Support Rengøring
Kantine Tekøkken

Beliggenhed

Kontorfællesskabet har en central beliggenhed tæt på Odense midtby og banegården. Derfor er der gode transportmuligheder for både lejere og deres kunder. Der er kun 940 meter til Odense Banegård og 5 minuntter til centrum.

Så nemt finder du kontor:

Søg efter by eller område 

Udvælg kontor 

Få tilsendt info om lejemålet 

 

 

Virtuelt kontor:

Læs mere om Virtuelt kontor

Find kontor nu:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem af:

Kontorfaellesskaber.dk støtter:

Om os

Kontorfællesskaber.dk er Danmark´s førende portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber. Kontorfællesskaber.dk og MatchOffice assisterede sidste år flere end 1.800 virksomheder med at finde et kontor. 

Læs mere om Kontorfællesskaber.dk

Kontorhoteller anbefaler

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Kontorfællesskaber.dk. Deres kundeemner er af høj kvalitet, og de har introduceret os til mange nye lejere.

Anders Andersen, Ordnung

 

Det siger brugerne

"Den store fordel ved hjemmesiden var én samlet side, hvor jeg kunne søge kontorfællesskaber i flere forskellige byer, og samtidig gøre det nemt og overskueligt."

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice ApS • Æbeløgade 4 • 2100 København • CVR: 31627877 • 39 45 85 58 • info@remove-this.matchoffice.com