Kontor Nr.: 15527
Kontor: 10 til 800 m²
Mødelokaler: 4 til 50 personer

Dette kontorhotel er et nyt premium koncept til dig, der stiller højere krav til et kontorhotel.

Fleksibilitet - plads til at vokse
I kontorhotellet er der i alt 240 arbejdspladser fordelt på fire etager. Kontorhotellet er helt nyt. Det betyder at dem, der kommer først har de bedste valgmuligheder. Du kan leje alt; fra en enkelt arbejdsplads og opefter. Ruminddelingen er fleksibel, så der er mange muligheder for at udvide senere. I gården og i området umiddelbart omkring adressen er der rigeligt med gratis p-pladser. Hvis du vil sikre dig en fast plads, er der et antal p-pladser i gården, som kan lejes sammen med kontorlejemålet.

Mødelokaler med room service
Der er i alt 11 mødelokaler med plads til alt fra 3 til 30 pladser. De er alle stiligt designede og udstyret med den mest moderne AV-teknologi. Men også med god, gammeldags service: Bestil kaffe og vand inden mødet - og tænk ikke på afrydning. Kontorhotellet rummer også et auditorium i biografstandard til møder, kurser eller events. Auditoriet kan forvandles til filmsal med projektor og mørkelægning. Her er der naturligvis også room-service.

Penthouse lounge
Øverst oppe med udsigt til Øresund har vi indrettet en eksklusiv lounge med terrasse. Her er fred og ro, et udvalg af drikkevarer, der matcher stedet, og mulighed for at mødes under uformelle og elegante rammer.

Udsøgt indretning - din egen
Reception, gangarealer og lokaler er spændende og dristigt designet i en moderne nordisk stil. Da vi ved at du gerne selv vil have en finger med i indretningen af dit eget kontor, har vi bedt arkitekterne bag indretningen om at udvælge møbler i forskellige designs og mærker, du kan vælge imellem – uanset om det er stole fra Eames, Herman Miller eller andre. På den måde kan du skabe dit eget individuelle miljø i kontorhotellet.

Læs artikel om kontorhotellet:
"Alles in Ordnung i Hellerup"

Få information og priser

Klik på "Få information og priser" og modtag
informationer af dette kontorhotel. Servicen er gratis.

Faciliteter og services

Air condition IT-Support Tekøkken
Alarmsystem Kantine Telefonpasning
Business Lounge Lager/Opbevaringsrum Telefonsystem
Catering Lukkede kontorer Video konference
Coworking Mødelokaler Virtuelt kontor
Firmaskilt Parkering WIFI
Handicapvenligt Receptionsservice Åbent 24/7
High Speed Internet Rengøring

Beliggenhed

Indrøm det - adressen er ikke uden betydning på visitkortet. Og så betyder placeringen nord for København, at mange vil spare mindst en halv times transport hver dag

Så nemt finder du kontor:

Søg efter by eller område 

Udvælg kontor 

Få tilsendt info om lejemålet 

 

 

Virtuelt kontor:

Læs mere om Virtuelt kontor

Find kontor nu:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem af:

Kontorfaellesskaber.dk støtter:

Om os

Kontorfællesskaber.dk er Danmark´s førende portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber. Kontorfællesskaber.dk og MatchOffice assisterede sidste år flere end 1.800 virksomheder med at finde et kontor. 

Læs mere om Kontorfællesskaber.dk

Kontorhoteller anbefaler

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Kontorfællesskaber.dk. Deres kundeemner er af høj kvalitet, og de har introduceret os til mange nye lejere.

Anders Andersen, Ordnung

 

Det siger brugerne

"Den store fordel ved hjemmesiden var én samlet side, hvor jeg kunne søge kontorfællesskaber i flere forskellige byer, og samtidig gøre det nemt og overskueligt."

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice ApS • Æbeløgade 4 • 2100 København • CVR: 31627877 • 39 45 85 58 • info@remove-this.matchoffice.com