Kontor Nr.: 3
Kontor: 15 til 270 m²
Mødelokaler: 4 til 50 personer

Dette prestigefyldte kontorhotel er placeret i en af Københavns mest prestigefulde bygninger, som har udstyr og faciliteter af højeste kvalitet. Der er plads til mellem 2 og 10 personer i kontorerne og nogle af dem har udsigt over Øresund. Lejerne har adgang til sekretær- og receptionssupport. Derudover er der adgang til 6 mødelokaler (fra 2 til 50 personer) og business lounge med trådløst internet. De store fællesarealer har åbne tekøkkener, der giver mulighed for uformelle møder. Kontorhotellet har desuden én af Københavns bedste kantiner med et stort udvalg af varme og kolde retter. Du kan leje sikker underjordisk parkering i bygningen.

Få information og priser

Klik på "Få information og priser" og modtag
informationer af dette kontorhotel. Servicen er gratis.

Faciliteter og services

Air condition Kantine Tekøkken
Alarmsystem Lager/Opbevaringsrum Telefonpasning
Business Lounge Mødelokaler Telefonsystem
Catering Parkering Video konference
Firmaskilt Receptionsservice Virtuelt kontor
High Speed Internet Rengøring Åbent 24/7
IT-Support Sekretærservice

Beliggenhed

Kontorhotellet ligger i smukke omgivelser i Hellerup, kun fem km nord for København i det meget attraktive erhvervsområde Tuborg Nord. Der er nem adgang til Strandvejens fashionable strøgmiljø, caféer og restauranter. Det tager kun 10 minutter fra Hellerup station at komme til kontorhotellet og 2 minutter derfra ligger et busstoppested med mange linier til København og Hellerup Station. Det er desuden nemt at køre til kontorhotel både fra København og Nordsjælland. Flere kendte virksomheder som Fujitsu Siemens, Microsoft og konsulenthuset PriceWaterhouseCoopers har kontorer i Tuborg Nord.

Så nemt finder du kontor:

Søg efter by eller område 

Udvælg kontor 

Få tilsendt info om lejemålet 

 

 

Virtuelt kontor:

Læs mere om Virtuelt kontor

Find kontor nu:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem af:

Kontorfaellesskaber.dk støtter:

Om os

Kontorfællesskaber.dk er Danmark´s førende portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber. Kontorfællesskaber.dk og MatchOffice assisterede sidste år flere end 1.800 virksomheder med at finde et kontor. 

Læs mere om Kontorfællesskaber.dk

Kontorhoteller anbefaler

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Kontorfællesskaber.dk. Deres kundeemner er af høj kvalitet, og de har introduceret os til mange nye lejere.

Anders Andersen, Ordnung

 

Det siger brugerne

"Den store fordel ved hjemmesiden var én samlet side, hvor jeg kunne søge kontorfællesskaber i flere forskellige byer, og samtidig gøre det nemt og overskueligt."

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice ApS • Æbeløgade 4 • 2100 København • CVR: 31627877 • 39 45 85 58 • info@remove-this.matchoffice.com