Kontor Nr.: 9
Kontor: 14 til 1000 m²
Mødelokaler: 2 til 12 personer

Kontorhotel i centrum af København

Dette kontorhotel har den mest centrale beliggenhed og tilbyder en fantastisk udsigt til Rådhuspladsen. Ejendommen fra 1936 er en af Københavns mest iøjnefaldende og markante erhvervsbygninger og har altid haft en unik position i centrum af hovedstaden. Kontorhotellet har bevaret bygningens kendetegn med forkromede greb på ægte mahognidøre, de originale vinduesrammer i teak, brede vindueskarme af marmor og lounge- og receptions områder med designmøbler fra samme tidsperiode og i passende stil. Kontorerne er moderne, fuldt udstyrede og stilfuldt indrettede kontorer og har aircondition, hæve/sænkeborde, IP telefoni mm. Der lægges vægt på at styrke virksomhedernes profil og derfor er kontorhotellet er uden logoer og brochurer.

Få information og priser

Klik på "Få information og priser" og modtag
informationer af dette kontorhotel. Servicen er gratis.

Faciliteter og services

Air condition IT-Support Tekøkken
Alarmsystem Mødelokaler Telefonpasning
Business Lounge Parkering Telefonsystem
Catering Receptionsservice Virtuelt kontor
Firmaskilt Rengøring Åbent 24/7
High Speed Internet Sekretærservice

Beliggenhed

Kontorhotellet har en yderst centralt beliggenhed med kun 15 minutters kørsel til lufthavnen. Der er 5 minutters gang til Københavns Hovedbanegård og 25 buslinjer stopper ved Rådhuspladsen. Lejerne og deres gæster kan parkere i de omkringliggende parkeringskældere. I området ligger moderne og internationale hoteller, shopping, barer, restauranter, cafeer og Tivoli.

Så nemt finder du kontor:

Søg efter by eller område 

Udvælg kontor 

Få tilsendt info om lejemålet 

 

 

Virtuelt kontor:

Læs mere om Virtuelt kontor

Find kontor nu:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem af:

Kontorfaellesskaber.dk støtter:

Om os

Kontorfællesskaber.dk er Danmark´s førende portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber. Kontorfællesskaber.dk og MatchOffice assisterede sidste år flere end 1.800 virksomheder med at finde et kontor. 

Læs mere om Kontorfællesskaber.dk

Kontorhoteller anbefaler

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Kontorfællesskaber.dk. Deres kundeemner er af høj kvalitet, og de har introduceret os til mange nye lejere.

Anders Andersen, Ordnung

 

Det siger brugerne

"Den store fordel ved hjemmesiden var én samlet side, hvor jeg kunne søge kontorfællesskaber i flere forskellige byer, og samtidig gøre det nemt og overskueligt."

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice ApS • Æbeløgade 4 • 2100 København • CVR: 31627877 • 39 45 85 58 • info@remove-this.matchoffice.com