Kontor Nr.: 8
Kontor: 12 til 1000 m²
Mødelokaler: 2 til 12 personer

Kontorhotel i eksklusiv kontorbygning

Dette kontorhotel har en central beliggenhed og er placeret i en eksklusiv kontorbygning. Bygningen har elegante trapper, mørke trægulve, lounge, professionel reception og kunst på væggene. Lejerne og deres gæster kan slappe af i loungen med eksklusive møbler. Her er der mulighed for at tale i et uformelt forum eller tjekke mails via det trådløse internet. Man kan nyde morgenmad og frokost i venlige, lyse omgivelser i restauranten på 3. sal. Fra kontorhotellet er der udsigt til grønne områder, hvor man også kan slappe af i rolige omgivelser midt i den bymæssige beliggenhed. Alle kontorer er stilfuldt indrettede og fuldt udstyrede. Lejerne har adgang til fuldt udstyrede tekøkkener, og mødelokaler. Parkering tilgængelig fra 450 DKK / md.

Få information og priser

Klik på "Få information og priser" og modtag
informationer af dette kontorhotel. Servicen er gratis.

Faciliteter og services

Air condition IT-Support Sekretærservice
Alarmsystem Kantine Tekøkken
Business Lounge Lager/Opbevaringsrum Telefonpasning
Catering Mødelokaler Telefonsystem
Firmaskilt Parkering Virtuelt kontor
Handicapvenligt Receptionsservice Åbent 24/7
High Speed Internet Rengøring

Beliggenhed

Med kun 5 minutters kørsel fra centrum har dette kontorhotel en god beliggenhed. Tilkørslen til motorvej 19, E47 og ringvejen er tæt ved og der er kun 25 minutter til lufthavnen. Med 10 buslinjer lige ved kontorhotellet er der nem adgang til alle trafikknudepunkter. Der er kun få minutters gang til Ryparkens S-togs station. Der er adgang til parkeringspladser både i p-kælder eller og udendørs.

Så nemt finder du kontor:

Søg efter by eller område 

Udvælg kontor 

Få tilsendt info om lejemålet 

 

 

Virtuelt kontor:

Læs mere om Virtuelt kontor

Find kontor nu:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem af:

Kontorfaellesskaber.dk støtter:

Om os

Kontorfællesskaber.dk er Danmark´s førende portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber. Kontorfællesskaber.dk og MatchOffice assisterede sidste år flere end 1.800 virksomheder med at finde et kontor. 

Læs mere om Kontorfællesskaber.dk

Kontorhoteller anbefaler

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Kontorfællesskaber.dk. Deres kundeemner er af høj kvalitet, og de har introduceret os til mange nye lejere.

Anders Andersen, Ordnung

 

Det siger brugerne

"Den store fordel ved hjemmesiden var én samlet side, hvor jeg kunne søge kontorfællesskaber i flere forskellige byer, og samtidig gøre det nemt og overskueligt."

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice ApS • Æbeløgade 4 • 2100 København • CVR: 31627877 • 39 45 85 58 • info@remove-this.matchoffice.com