Nyheder

Gå ikke glip af muligheden for at deltage i en eksklusiv masterclass med Fortune 500 rådgiver, anerkendte forfatter, foredragsholder og verdenskendte visionær B. Joseph Pine II.

MatchOffice er stolte af at præsentere Martin Roerholt som ny landechef i Danmark. Efter 1,5 års ansættelse i MatchOffice har Martin fået et godt kendskab til den danske branche for udlejning af servicerede kontorer og kontorfællesskaber, og er klar til at supportere vores danske kunder.

Et stigende antal af virksomheder leder til en øget efterspørgsel efter kontorfællesskaber og kontorhoteller. Noget MatchOffice tydeligt mærker til.

En ny stor undersøgelse foretaget blandt europæiske virksomheder, der har valgt at basere deres firma i et kontorhotel eller kontorfællesskab, viser, at ikke færre end 87,4 procent af disse har prioriteret deres kontorfaciliteter ud fra denne hovedfaktor: Central og bekvem beliggenhed.

Så nemt finder du kontor:

Søg efter by eller område 

Udvælg kontor 

Få tilsendt info om lejemålet 

 

 

Så nemt bliver du udlejer:

Registrer dine kontorlokaler

Bliv oprettet som udlejer

Opret annonce

Modtag potentielle lejer

 

 

Find kontor nu:
eller

CO2 neutral hjemmeside

Medlem af:

Kontorfaellesskaber.dk støtter:

Om os

Kontorfællesskaber.dk er Danmark´s førende portal for kontorhoteller og kontorfællesskaber. Kontorfællesskaber.dk og MatchOffice assisterede sidste år flere end 1.800 virksomheder med at finde et kontor. 

Læs mere om Kontorfællesskaber.dk

Kontorhoteller anbefaler

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Kontorfællesskaber.dk. Deres kundeemner er af høj kvalitet, og de har introduceret os til mange nye lejere.

Anders Andersen, Ordnung

 

Det siger brugerne

"Den store fordel ved hjemmesiden var én samlet side, hvor jeg kunne søge kontorfællesskaber i flere forskellige byer, og samtidig gøre det nemt og overskueligt."

Birgitte Albæk Henriksen

© Matchoffice ApS • Æbeløgade 4 • 2100 København • CVR: 31627877 • 39 45 85 58 • info@remove-this.matchoffice.com